MAJLIS PEMIMPIN BERSAMA RAKYAT LAWAS MERIAH

LAWAS, 26 DISEMBER 2017 – Majlis Pemimpin Bersama Rakyat Parlimen Lawas sempena Sambutan Hari Natal meriah dengan kehadiran lebih 3,000 pengunjung tempatan.

Program dua hari yang bermula 25 Disember itu diraikan dengan kehadiran pelbagai peringkat umur dan kaum di dalam Parlimen Lawas.

Timbalan Menteri Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi Dan Kepenggunaan (KPDNKK) yang juga Ahli Parlimen Lawas, Dato’ Henry Sum Agong dan isteri tidak jemu-jemu melayan tetamu yang menghadiri majlis ini yang diadakan di kediaman beliau di Kampung Siang-Siang tidak jauh dari sini.

Program ramah mesra itu turut diserikan dengan pameran mengenai peranan dan tanggungjawab KPDNKK. Hadir sama pada majlis itu, Pengarah KPDNKK Sabah dan Ketua Pegawai Penguatkuasa KPDNKK Sarawak serta Ketua-ketua Cawangan KPDNKK berhampiran.

Selain itu, Dato’ Henry juga mengajak tetamu yang hadir untuk melawat galeri miliknya yang menyimpan pelbagai cenderamata serta koleksi peribadainya semenjak menjadi Ahli Parlimen empat penggal lalu.

Oleh : Unit Komunikasi Korporat KPDNKK

 

Anda Mungkin Juga Berminat Lebih Dari Pengarang yang sama


Jumlah Pelawat